Over ons

The Clean Experience, de stoomzuiger- en waterfilterstofzuiger leverancier voor de Benelux. Zowel bedrijfsmatig als particulier.

De expertise van TCE op het gebied van professionele stoomreinigingsapparatuur is te danken aan jarenlang onderzoek- en ervaring in de praktijk. Wij willen voorkomen dat u (ongezien en vaak online), een stoomreiniger of stoomstofzuiger aanschaft die toch niet goed bij u past. Dat is jammer van uw geld. Door mét u, in uw unieke werkomgeving, mee te denken en vragen duidelijk te beantwoorden, kunnen wij maatwerk leveren, met een tevreden klant als absoluut einddoel.
The Clean Experience (TCE) is van origine een Nederlandse organisatie en is sinds 1989 één van de  toonaangevende bedrijven op het gebied van stoomreiniging. TCE heeft in 1996 de stoomstofzuiger geïntroduceerd in de Benelux.

Wij onderscheiden ons door onze kennishoogstaande kwaliteit en persoonlijke service. Wij bieden u de garantie die u van ons mag verwachten, 8 jaar op de RVS boiler en 2 jaar fabrieksgarantie.  Hierdoor bent u verzekerd van jarenlang stoomreinigen op een grondige, snelle en veilige manier. Voor vragen en service zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren. Uiteraard kunt u ons per e-mail altijd bereiken.

Advies voor de juiste stoomstofzuiger?

Bent u op zoek naar de meest effectieve en efficiënte oplossing voor uw lastige schoonmaakklussen? Stoomreinigers van The Clean Experience zijn machines die zowel nat als droog kunnen zuigen. Onze kwalitatief hoogstaande stoomapparaten beschikken veelal over een heetwaterfunctie (jet) wat de stoomzuiger geschikt maakt voor elke toepassing. De ervaren adviseurs van The Clean Experience geven u graag een concreet en resultaatgericht advies. Uw eigen situatie is uniek, maak dus gebruik van onze expertise.

Waarom stoom?
Door de hoge temperatuur van stoom (140-190 graden) zijn alle bacteriën en bacillen direct dood. Doordat de stoom een schokeffect teweegbrengt laat alle vervuiling direct los van de ondergrond en omdat stoomstofzuigers, stof- én water zuigen wordt het vuil onmiddellijk, hygiënisch opgezogen in de vuilwaterbak onder de machine. Door de grote hitte zijn chemische toevoegingen en reinigingsmiddelen veelal overbodig. Dit levert veel besparing op, maar werkt u tóch volgens de HACCP norm!

 Voordelen voor u op een rij

  • Besparend, efficiënt en sneller werken
  • Multifunctioneel en veilig inzetbaar
  • Continue boiler
  • Compact systeem
  • Milieuvriendelijk
  • Praktische hulpstukken meegeleverd

Gedegen uitleg en ondersteuning van The Clean Experience

Toen en nu
De mop en dweil behoren tot het verleden, deze verspreiden namelijk het vuil en laten een residu (laag) van schoonmaakmiddelen achter.
Ook zijn dure stofzakken en filters niet meer nodig in een stoomstofzuiger, water is de absoluut-filter, stof- en bacteriën komen niet meer terug (geblazen) in de werk- en leefomgeving.
De krachtige reinigingsapparaten van The Clean Experience hebben een groot bereik en zijn veelal toegerust met een continuboiler, waardoor water bijgevuld kan worden terwijl u gewoon door werkt. Tevens behoren praktische en makkelijk te verwisselen hulpstukken tot de standaard.