Stoomspecialist & Adviseur

Advies voor de juiste stoomapparatuur

Al sinds 1989 adviseert The Clean Experience over de mogelijkheden binnen de wereld van de reinigingsapparatuur. Door het op de voet volgen van de innovaties op het gebied van reinigingsmachines, en het jarenlang speuren naar het ‘neusje van de zalm’ binnen de branche, mogen wij ons stoom-stofzuigerspecialist noemen.

Wij zijn uitgegroeid tot een volwassen, gezond bedrijf met een scala aan kwaliteit stoomreinigers en stof/waterzuigers, voor zowel bedrijfsmatig- als particulier gebruik. Het professionele team van The Clean Experience vindt een gedegen en persoonlijk advies een absolute ‘must’ om optimaal gebruik van de machines te garanderen. Uiteindelijk is elke werkomgeving uniek en spelen wij hier graag deskundig op in.

Kwaliteit, goede persoonlijke service en garantie zijn belangrijke factoren binnen ons bedrijf.
Heeft u een vraag over het gebruik van een reinigingsmachine of behoefte aan uitleg over bijgeleverde- of optionele hulpstukken, bel ons gerust. Wij staan met ons team voor u klaar. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Barneveld. Daarnaast hebben wij in meerdere regio’s een vestiging van The Clean Experiencie met een eigen regio-adviseur.

Inmiddels hebben wij meerdere webwinkels voor bestellingen in de regio die u kiest. Zo kunt u ook persoonlijk contact opnemen met een regio-adviseur naar keuze. Zo is er altijd een bekend gezicht die u van dienst kan zijn voor advies, levering, service en garantie.